De Snorfiets is tijdens de tocht WA-verzekerd. Schade aan de Snorfiets komen in geval van schade voor uw eigen rekening en vallen dus onder uw eigen risico. Eventuele schade dient direct na afloop te worden vergoed en kan worden verrekend met de uitstaande borg.
De Snorfiets heeft geen opbergruimte. U kunt er voor kiezen om een rugzak om te doen met daarin de benodigde spullen. Bagage kan ook gratis en veilig in bewaring worden gegeven bij het vertrekpunt.
Voor het rijden van een snorfiets dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of een brommer certificaat. Dit in verband met de verzekering, deze zal niet betalen als er iets gebeurd, mocht u geen geldig document hebben.
De snorfiets is een eenpersoonsvoertuig zonder mogelijkheid voor een passagier.
Geen nette kleding/schoenen i.v.m. mogelijk opspattende modder/stof!
Fleecevest/jas
Handschoenen en sjaal voor het najaar
Regenkleding voor op regenachtige dagen
Zonnebril (vliegjes in de ogen)
Tip: geeft het kledingadvies door aan alle deelnemers!
Het is helaas niet mogelijk om een eigen route te rijden. Door met een vaste route te werken, kunnen wij optimale service en technische ondersteuning bieden. In geval van een storing, kunnen wij altijd een gepaste en snelle oplossing garanderen. Uiteraard hebben wij de mooiste route voor u uitgezet.
De Heere van Meijel selecteerde speciale lunch- en dinerarrangementen om u te kunnen verwennen. Kijk voor meer informatie onder het kopje 'Eten' op deze website.
Dit is helaas niet mogelijk.
Elk voertuig kan in principe omvallen of omslaan. Daar u gemakkelijk met beide voeten aan de grond kan, is de kans op omvallen zeer klein. Iedereen die omslaat en daardoor schade aan het voertuig toebrengt is hiervoor zelf verantwoordelijk en moet deze schade zelf vergoeden.
Ben je met meer dan 24 personen dan bieden wij ook diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld met een swingtrike tocht, legerjeep tocht of een van de combinatiearrangementen met onze regionale collega's. Bij specifieke wensen of naar gelang het budget en tijd kunnen wij een dagje uit op maat samenstellen. In combinatie met onze collegabedrijven zijn de mogelijkheden zeer divers. Neem contact met ons op voor de exacte mogelijkheden.
Met ingang van 1 januari 2023 is het dragen van een goedgekeurde brom/motorfietshelm of een goedgekeurde speed-pedelec-helm op een snorfiets overal in Nederland wettelijk verplicht en kunt u een boete van € 100 krijgen bij het niet dragen van een helm. Bij de Heere van Meijel hebben we helmen beschikbaar.
De borg kan op de volgende wijze worden voldaan: - contant, waarbij u het geld na afloop weer contant terug krijg - per pin, waarbij u het geld na afloop contant terug krijgt - per pin, waarbij wij het geld na afloop overmaken naar een door u aangegeven rekening.
Wij vragen u vriendelijk om te parkeren op de hieronder voorgestelde plaatsen. Het verzoek om deze informatie ook met uw gasten te delen.
Er zijn uiteraard ook plekken op de Dorpsstraat en het Pater Willemsplantsoen zelf; echter willen we hier ook een stukje gastvrijheid bewaken voor de bezoekers van onze collega-middenstanders. Hopende op uw begrip en alvast dank voor uw medewerking.
Een Snorfiets gaat niet harder dan 25 km per uur. Onder andere hierdoor valt hij volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. Met de snorfiets mag u dus op het fietspad en op de weg. Waar een fietspad is, blijft u op het fietspad.
De maximale snelheid die men met een snorfiets mag rijden, is 25 kilometer per uur.
Voor snorfietsers gelden de verkeersregels die ook voor fietsers gelden. Zo dient men van het fietspad gebruik maken als dat er is; en mag men niet op de stoep rijden. Ook bellen en naast elkaar rijden is verboden.
Meijel en omgeving bieden een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van groepsaccommodaties tot hotel, van camping tot bed & breakfast. De regio heeft het allemaal. Indien gewenst geven wij u graag enkele suggesties.